Despre noi

Povestea Noodlz

De la rețete delicioase și personalizate pentru toate gusturile, la combinații inedite pentru toți #noodlzaventuriidegusturi!

Conceptul NOODLZ a luat naștere din dorința de a oferi un spectacol culinar, sesiuni live de gătit în fața iubitorilor și aventurierilor de gusturi și multă, dar multă savoare preparatelor.

Povestea noastră „se prepară” zi de zi în stil japonez, chinezesc sau vietnamez în cutiile NOODLZ cu picături de dulce, iute, acrișor sau picant. La NOODLZ timpul îl măsurăm în clipe aromate și gusturi îndrăznețe pentru toți iubitorii de noodles și aventurierii de gusturi îndrăznețe.

Echipa NOODLZ dă viață tăiețeilor în moduri agitate și inedite și tipăresc gustul tău pe fiecare preparat, un gust la fel de bun pe cât arată!  

Avem grijă în permanență ca etalonul după care ne ghidăm să nu facă rabat de la calitate, ci să corespundă mereu gusturilor clienților noștri.

 Pentru ca acest lucru să fie cu putință ne asigurăm că produsele noastre sunt preparate din ingrediente sănătoase, atent selecționate, pline de savoare și prospețime, combinate cu un mix de tehnici proprii la care adăugăm ultimele inovații, care să redea gustul inconfundabil, marca NoodlZ.

You know when it`s NoodlZ!

Suntem fericiți că putem oferi rețete delicioase și personalizate

pentru toate gusturile și dorințele culinare.

E atât de simplu!

Tu vii la noi, și îți poți personaliza cutia cu noodles, topping, mixul tău preferat de legume, iar la sfârșit adaugi sosul pe care îl iubești.

De la propria ta cutie pe care o poți crea după placul papilelor tale, la inegalabilul sandwich BAO, iar după o combinație irezistibilă de orez cu topping-ul preferat și proteinele iubite.

Preparatele NOODLZ sunt garanția unor gusturi inconfundabile și clipe de delectare alături de cei dragi!